Vi skriver og oversetter søkemotoroptimalisert innhold

Over 1,2 milliarder mennesker verden over kan lese, skrive og snakke engelsk. Dette kan høres mye ut, men det er fortsatt mange som ikke forstår språket. Med det i mente – er din bedrift forberedt på kommunikasjon med et verdensomspennende publikum? Om ikke, så er det på tide å prøve! Topcontent. Vi tilbyr de beste tjenestene innen skriving og oversettelser av innhold på 15 ulike språk

Behovet for SEO-innhold og oversettelser

Nettsider og blogger er tilgjengelige for et internasjonalt publikum, så innhold av høy kvalitet er viktig for å treffe målgruppen. Å bruke de beste og mest effektive SEO-teknikkene er kanskje ikke mulig for alle, da mange ikke har kunnskap om hva slags nøkkelord som bør brukes for å bli lagt merke til av målgruppen og søkemotorer.

Våre kunnskapsrike, erfarne og profesjonelle skribenter leverer innhold av høy kvalitet – uavhengig av språk og deadline. Vi tilbyr innhold til nettsider, bloggposter og artikler på mer enn 15 språk. Om du trenger innhold eller oversettelser i stort volum med rask levering, kan Topcontent hjelpe. Arbeidet vil gjøres etter dine instruksjoner, og vil leveres innen deadline.

Hvordan fungerer det?

Topcontent kjenner til de tekniske aspektene ved verdensomspennende nettsøk. Når du har nettsiden eller bloggen din på ditt språk, vil analyser av hvordan det lokale publikumet søker og finner innhold avgjøre din SEO-strategi. For å nå ut til et internasjonalt publikum er en av våre teknikker å se etter forskjellige søkemotorer brukt i ulike land før forberedelsen av innhold og oversettelser igangsettes.

Vi vet at arbeidet må lokaliseres for at det skal være brukelig. Dette betyr at nøkkelord og beskrivelser må fungere mot ditt publikum. Denne metoden kjennes som geo-targeting. Dette benyttes på både lokale og internasjonale nettsider og blogger. Så fort tekstinnholdet eller oversettelsen er ferdig blir innholdet korrekturlest og kvalitetssjekket, og du får det endelige produktet levert.